Glasbewassing

In onze glasbewassingsdiensten integreren we traditionele technieken met moderne innovaties. Ervaren professionals leveren met zorgvuldige handmatige reiniging, terwijl osmosewater en het tuckerpole-systeem zorgen voor een vlekkeloze, streeploze afwerking. Deze veelzijdige aanpak verzekert een glashelder resultaat op elk niveau en type raam.

Gevelreiniging 

In onze gevelreinigingsdiensten combineren we traditionele vakmanschap met geavanceerde technologieën. Ervaren professionals zorgen voor zorgvuldige handmatige reiniging, terwijl we ook gebruik maken van moderne methoden zoals hogedrukreiniging en dieptereiniging. Deze veelzijdige aanpak waarborgt een grondige reiniging en revitalisering van gevels, ongeacht de complexiteit of staat ervan.

Hogedrukreiniging 

Onze hogedrukreinigingsdiensten bieden krachtige oplossingen voor diverse oppervlaktes. Van gevels tot bestrating, wij passen gecontroleerde hogedruktechnieken toe om hardnekkig vuil en aanslag te verwijderen. Deze methode is effectief voor het reinigen van beton, steen, hout en meer. Onze experts zorgen ervoor dat elk oppervlak zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt, met behoud van duurzaamheid en kwaliteit.

Specialistisch reinigen 

Onze specialistische reinigingsdiensten gaan verder dan standaard reiniging. Graffiti verwijderen, ontzuren van glas, diepte reinigen van kozijnen, kunststof behandeling en spinnen verwijdering behoren tot ons repertoire. Met gerichte expertise en geavanceerde technieken zorgen wij voor een grondige en doeltreffende aanpak, waardoor uw pand zijn oorspronkelijke pracht behoudt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.