Certificeringen

Gecertificeerd Schoonmaakbedrijf: Onze Erkenningen en Accreditaties

Wij zijn trots op onze certificeringen, die getuigen van onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en professionaliteit. Deze erkenningen weerspiegelen ons streven naar uitmuntendheid en dienen als een bevestiging van de hoge normen die wij handhaven in al onze activiteiten.

Wij zijn trots om NEN4400-1 gecertificeerd te zijn, wat betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van financiƫle betrouwbaarheid en correcte personeelsadministratie. Deze certificering bevestigt onze toewijding aan professioneel ondernemen en biedt onze klanten extra zekerheid bij het kiezen voor onze diensten.

Ons team is IPAF-gecertificeerd, waardoor we beschikken over de nodige expertise voor veilig werken op hoogte. Deze certificering waarborgt niet alleen onze bekwaamheid in het gebruik van hoogwerkers, maar benadrukt ook onze toewijding aan een veilige werkomgeving. Kies voor gemoedsrust en professionaliteit met onze IPAF-gecertificeerde diensten.

Wij zijn VCA-gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Deze certificering onderstreept onze toewijding aan het creƫren van een veilige werkomgeving voor ons team en biedt gemoedsrust aan onze klanten. Kies voor professionaliteit en veiligheid met onze VCA-gecertificeerde diensten.

Wij zijn gecertificeerd door SVS, wat staat voor Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Brancheorganisatie. Deze erkenning bevestigt onze professionele standaarden en toewijding aan hoogwaardige schoonmaakdiensten. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit met onze SVS-gecertificeerde dienstverlening.

Wij zijn gecertificeerd door het Liftinstituut, een gerenommeerde organisatie voor veiligheid en kwaliteit in de liftindustrie. Deze certificering waarborgt dat onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om veilig en professioneel gebruik te maken van liften. Kies voor zorgvuldigheid en deskundigheid met onze Liftinstituut-gecertificeerde diensten.