Over Qlean Facilities!

Over ons

In december 2021 werd ons bedrijf opgericht als eenmanszaak met een duidelijke visie op hoogwaardige dienstverlening. Sindsdien heeft het bedrijf gestaag aan kracht gewonnen, zich ontwikkeld tot een team van toegewijde professionals. Gedreven door innovatie en duurzaamheid, streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze klantgerichte aanpak en toegewijde vakmensen hebben geleid tot een groeiend succes. Het bedrijf kijkt vol vertrouwen naar de toekomst, waarin het blijft excelleren in dienstverlening en waardevolle relaties opbouwt met gewaardeerde klanten.

Kennismaken

Onze waarden

Onze glansrijke reis begon met vakmanschap en groeide uit tot een betrouwbare partner. Integriteit en klantgerichtheid zijn de hoekstenen van ons succes. In elke innovatie tonen we flexibiliteit en duurzaamheid. Gedreven door passie en samenwerking, zijn wij uw toegewijde team voor een stralende toekomst

Ons verhaal

 Uit een eenvoudig idee groeide een krachtig verhaal. Ooit begonnen als een visie, zijn we nu dé experts in moderne glasbewassing en gevelreiniging. Ontdek met ons de reis van pionierschap naar een stralende werkelijkheid. 

Onze klanten

Wij leggen de focus op zakelijke klanten en overheid. Onze dienstverlening gaat verder dan reiniging; we adviseren en plannen op maat. Met snelle toegankelijkheid en betrouwbaarheid bieden we vriendelijkheid en enthousiasme in elk project.

Onze motivatie

Met een focus op duurzaamheid, innovatie en positieve samenwerkingen zijn wij gedreven als MKB-bedrijf. Onze klanten staan centraal, en we brengen niet alleen kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook milieubewustzijn. Luisterend naar de wensen van onze klanten, zijn we flexibel en bereid altijd dat extra stapje te zetten.